Udruženje frilensera i preduzetnika Srbije obaveštava sve frilensere i zainteresovane gradjane,da će se veliki protest male privrede održati u sredu, 23. decembra 2020. godine, u Beogradu.

  1. Svi koji na protest dolaze prevoznim sredstvima (autobusima, kombijima, automobilima…) treba da se okupe na sledećem mestu: SIV 3, Omladinskih brigada 1. Parking je na desnoj strani ulice. Vreme okupljanja je 13:30 – 13:45 časova. Najkasnije u 14:30 časova kreće se u koloni ka Ministarstvu finansija utvrdjenom trasom.
  2. Oni koji na protest dolaze peške treba da budu u 15:00 časova ispred Ministarstva finansija.

Molimo frilensere koji dolaze na protest da nam se jave mejlom na info@ufp.rs. Preko mejla ćemo vam objasniti kako da se nadjemo na mestu protesta i upoznamo. Takodje, delićemo transparente i flajere.

Sve nas već dva meseca muče isti problemi. Ministarstvo finansija je najavilo da će pregovarati o budućem poreskom modelu za frilensere, što pozdravljamo, ali nije izrazilo spremnost da razgovara i o otpisu potraživanja za prethodni period. Pozivamo sve da na protest dodju u što većem broju kako bismo ubedili državu da odustane od oporezivanja unazad, da bismo se izborili za što povoljniji poreski model za budućnost, ali i da podržimo kolege iz male privrede.

Jedan glas može mnogo, ali mnoštvo glasova može još više!

Vreme je za ujedinjenje!

Udruženje frilensera i preduzetnika Srbije

Pratite nas na Tviteru: @UFPS3

Pratite našu stranicu na Fejsbuku,